Noutati
img

Gestioneaz─â doar ceea ce conteaz─â: principiul Pareto, analiza ABC ╚Öi cum s─â gestionezi prin excep╚Ťie

În mod normal managerii nu sunt surprin╚Öi de topul produselor cu cele mai mari vânz─âri. Acestea sunt articole pe care managerii le v─âd în mi╚Öcare mereu. Dar uimitoare este tocmai valoarea mare a veniturilor generata de un num─âr relativ restrâns de articole, mai exact raportul dintre veniturile generate de aceste produse ╚Öi num─ârul lor. Acesta este principiul Pareto, alias regula 80/20.

afla mai multe
img

Compania Demand Solutions inclus─â de c─âtre revista SDCE în Top 100 Proiecte Dedicate Lan╚Ťului de Aprovizionare pe 2014

Compania Demand Management Inc., furnizor de top la nivel mondial de solu╚Ťii de management al lan╚Ťului de aprovizionare, a fost nominalizat─â de c─âtre revista Supply and Demand Chain Executive în lista ce con╚Ťine Top 100 Proiecte Dedicate Lan╚Ťului de Aprovizionare pe anul 2014.

afla mai multe
img

Performanta in gestiunea stocurilor la FrieslandCampina cu solutia WMS oferita de APTUS Software

Depozitul FrieslandCampina din Targu-Mures beneficiaza de o solutie performanta de gestiune si management a stocurilor. Aceasta permite derularea eficienta a activitatii in concordanta cu legislatia in vigoare, politica companiei mama si cerintele partenerilor. Implementata de APTUS Software, solutia a dus la automatizarea tuturor operatiunilor din depozit.

internet, iar toate costurile de dezvoltare a software-ului, investitiile in echipamente si infrastructura, precum si serviciile de mentenanta intra in sarcina companiei noastre.

 

APTUS WMS este o performanta aplicatie ce ofera utilizatorilor posibilitatea de a urmari activitatile specifice din depozit si de a controla stocurile in timp real. Astfel, administrarea fluxului de marfuri - fizic si scriptic, de la intrarea lor in depozit pina la iesirea lor finala, va deveni o activitate eficienta, executata in timp util.

afla mai multe
img

Leroy Merlin alege Manhattan Associates pentru gestionarea dezvoltarii distributiei pe toate canalele in Europa de Sud

Principalul furnizor de solutii pentru lantul de aprovizionare in comertul cu amanuntul, Manhattan Associates Inc., a anuntat ca Leroy Merlin, unul dintre cei mai importanti retaileri din lume, a ales solutia Managementul Distributiei Comenzilor (DOM) oferita de Manhattan Associates pentru a optimiza operatiunile de distributie pe toate canalele si pentru a facilita cresterea continua a companiei in Spania, Portugalia si Italia.

afla mai multe
img

Lan╚Ťuri de aprovizionare 'Pop-up': valorificarea re╚Ťelei pentru o distribu╚Ťie dinamic─â

Cum fac fa╚Ť─â companiile "furtunilor perfecte" de condi╚Ťii care au culminat în ultimii ani, condi╚Ťii precum dezvoltarea comer╚Ťului electronic, cre╚Öterea excesiv─â a num─ârului de articole, precum ╚Öi a canalelor de distribu╚Ťie? Un lan╚Ť de aprovizionare eficient nu mai este suficient. Un nivel de vârf poate fi atins brusc, ca un ‘pop-up’, servind unui scop nou, dup─â care s─â se diminueze progresiv pân─â la starea ini╚Ťial─â. Este nevoie de flexibilitate organiza╚Ťional─â ╚Öi de tehnologie de suport pentru a crea acest tip de re╚Ťea.

afla mai multe
img

Participare APTUS la Conferinţa "Am marfă, caut transport" 2014

În zilele 23-24 mai reprezentan┼úii APTUS s-au num─ârat printre cei peste 200 participan┼úi la cea de-a cincea edi┼úie a conferin┼úei anuale “Am marf─â, caut transport”, organizat─â de Revista ZIUA CARGO. Evenimentul a reunit nume importante din pia┼úa de transport ┼či logistic─â, dar ┼či reprezenta┼úi ai produc─âtorilor care activeaz─â în România.

afla mai multe
img

APTUS Software, partener autorizat SSI SCHAEFER

Începând din luna mai 2014, APTUS vine cu solu╚Ťii complete pentru depozite, prin încheierea parteneriatului cu SSI SCHAEFER, unul dintre cei mai importan╚Ťi produc─âtori din lume de sisteme automate de depozitare.

afla mai multe
img

Prima participare APTUS Software la CeBIT 2014

APTUS software a participat în perioada 10-14 martie 2014 la CeBIT 2014, eveniment interna┼úional care s-a bucurat de un real succes în rândul expozan┼úilor ┼či al vizitatorilor. Standul României la CeBIT a reunit un num─âr de 17 firme din domeniul IT sub brandul de ╚Ťar─â "romaniaIT – Creative Talent. Technical Excellence". Aptus Software a marcat în acest an prima participare la acest eveniment.

afla mai multe

Clienti

#WMS