Planificarea cererii
Planificarea cererii

Ajutam firmele sa se dezvolte

Solutiile de planificare a cererii au un singur scop: sa va ajute sa produceti intr-un mod mai eficient. Nu ne oprim la lantul de aprovizionare traditional. Le permitem firmelor ca cea in cadrul careia lucrati sa construiasca ecosisteme online – medii sociale – unde puteti impartasi experienta si informatiile cu partile interesate.

Acest lant social de aprovizionare va ajuta sa micsorati costurile, sa imbunatatiti productivitatea si sa sporiti fluxul de numerar. Drept rezultat, puteti reactiona mai rapid la modificarile de pe piata si depasi concurentii noi, dintr-o pozitie puternic consolidata.

In cazul in care conduceti o afacere de mici dimensiuni, va putem ajuta sa va dezvoltati. Daca administrati o intreprindere majora, va vom pune la dispozitie instrumentele necesare pentru a deveni si mai puternici.

Inca din 1985, partenerul nostru Demand Solutions a furnizat software pentru intreaga gama de planificare a stocurilor pentru managementul lantului de aprovizionare, de planificare a operatiunilor si vanzarilor (POV), de planificare si previzionare a cererilor, de colaborare, optimizare si completare a stocurilor, planificare complexa, precum si programare si planificare pentru vanzare cu amanuntul.

Produsele noastre sunt simplu de pus in aplicare, usor de utilizat si asigura o rata rapida de recuperare a investitiilor.

Demand Solutions 

Planificarea cererii

Management previzional

Depasiti momentul foilor de calcul, pentru succesul planificarii cererilor

Planificare cerinte

Tratati provocarile legate de stocuri cu o solutie flexibila

Planificare operatiuni si vanzari

Integrarea proceselor pentru propulsarea productiei si a vanzarilor

Planificare vanzari cu amanuntul

Reaprovizionarea inteligenta a stocurilor cu VMI si datele POS

Colaborare

Imbunatatirea vizibilitatii cu CPFR - planificare, previzionare si completare in colaborare

Planificare&programare avansate

Satisfacerea nevoilor clientilor la costuri mai mici

Clienti

#WMS